Rüşvetle yabancı uyrukluların ön izin işlemlerine onay vermekle itham edilen kamu görevlisi tutuklandı

GÜNDEM

Polis, İ.Ş. (45) isimli kamu görevlisinin yabancı uyrukluların ön izin işlemlerine onay vermek için görevini kötüye kullanarak 7 bin Euro, 270 bin TL nakit para ve 19 bin 500 TL değerinde mal temin ettiğini açıkladı. Zanlı tutuklanırken, soruşturma sürüyor.

Gazimağusa ve İskele’de görev yapan 45 yaşındaki İ.Ş., kamu görevinin kendisine sağladığı yetkiyi kötüye kullanarak menfaat sağladığı gerekçesiyle tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre zanlı İ.Ş., bir şahsın getirtmesine aracılık ettiği yabancı uyruklu kişilerin ön izin işlemlerine onay vermek için görevini kötüye kullanarak, söz konusu şahıstan 7 bin Euro, 270 bin TL nakit para ve 19 bin 500 TL değerinde mal temin etti.

Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine başlatılan soruşturma kapsamında zanlı tutuklanırken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.