Friends'in Chandler'ı Matthew Perry: Yüzde 2 yaşama şansım olduğunu söylediler

MAGAZİN

​​​​​​'Friends' dizisinin yanı sıra 'The Whole Nine Yards', '17 Again' ve 'The Odd Couple' adlı yapımlarda da yer alan ünlü oyuncu Matthew Perry, uyuşturucu ve alkol bağımlılığı nedeniyle geçirdiği zor günleri anlattı. Defalarca ameliyat olduğunu ve rehabilitasyona girdiğini belirten Perry, neredeyse onu öldürecek olan bu bağımlılığı süresince rol arkadaşlarının kendisine olan desteğine de değindi.

p90’lı yılların ünlü dizisistrong Friends/strong ile yıldızı parlayan ABD’li oyuncu strongMatthew Perry,/strong madde bağımlılığıyla mücadelesini anlattı./p pPeople dergisine konuşan 53 yaşındaki oyuncu, alkolik ve madde bağımlısı olduğu karanlık dönemi geride bıraktığını belirtirken ölüme çok yaklaştığını itiraf etti./p

90’lı yılların ünlü dizisi Friends ile yıldızı parlayan ABD’li oyuncu Matthew Perry, madde bağımlılığıyla mücadelesini anlattı.

People dergisine konuşan 53 yaşındaki oyuncu, alkolik ve madde bağımlısı olduğu karanlık dönemi geride bıraktığını belirtirken ölüme çok yaklaştığını itiraf etti

15 KEZ TEDAVİ GÖRDÜ

Dizide sarkastik yorumları ve eğlenceli tavırlarıyla dikkat çeken Chandler Bing karakterini canlandıran yıldız, uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle ölmek üzere olduğunu ve 15 kez rehabilitasyon merkezine gittiğini söyledi.

İKİ HAFTA KOMADA KALDI

49 yaşındayken aşırı dozdan hastaneye kaldırılan oyuncu, 5 ay hastanede tedavi gördüğünü ve iki hafta komada kaldığını paylaştı. Perry “Doktorlar yüzde 2 yaşama şansım olduğunu söyledi. Nefes almanızı sağlayan bir makineye bağlandım” dedi.

24 yaşında Friends dizisinde rol almaya başladığını belirten yıldız, 9. sezon boyunca bağımlılıktan kurtulduğu bir dönem olduğunu ve En İyi Oyuncu Ödülü’ne aday gösterildiğini belirtti. Perry, dizi çekimleri esnasında bağımlılıkla mücadele ettiğini ve çok kilo kaybettiğini paylaştı.

Dizinin oyuncuları, 17 yıl sonra Friends Özel (Friends Reunion Special) bölümüyle bir araya gelmişti. 27 Mayıs’ta HBO Max’te yayınlanan bölümde, Perry'nin sakin tavırları dikkat çekmişti

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.