Yalı Çapkını oyuncuları kapak yıldızı oldu

MAGAZİN

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde başrolleri paylaşan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, kapak yıldızı oldukları dergiye özel pozları ve diziye dair samimi açıklamalarıyla gündeme geldi.

Star'ın reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda Seyran karakteriyle yıldızı parlayan Afra Saraçoğlu ve Ferit karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir, Hello! dergisinin kapak yıldızları oldu.

Dizideki başarılı performanslarıyla adından söz ettiren ikili, ilk bölümden beri izleyiciyi ekrana kitleyen Yalı Çapkını dizisi hakkında konuştu.

Dizide başrolleri paylaşmadan önce de arkadaş olduklarını belirten Demir “Arkadaş olmamızın etkisi nerdeyse her sahneye yansıyor. Birbirimizi bu kadar iyi tanıdığımız için oyun alanlarımızı çok iyi kollayabiliyoruz” ifadelerini kullandı.

Saraçoğlu ise “Mert’in de dediği gibi, birbirimizi tanıyor olmamız sahnelerin enerjisine doğrudan yansıyor. Birbirimize alışkın olduğumuz için daha rahat ve doğal bir akışla çıkarabiliyoruz sahnelerimizi” dedi.

Gaziantep’de başlayıp İstanbul’da devam dizinin başrol oyuncuları fotoğrafçı Koray Parlak’a birbirinden özel pozlar verdi.

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Star TV'nin reytig rekortmeni dizisi Yalı Çapkını, 23 Aralık Cuma akşamı 14. bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı diziye; Ferit'in kendisini bırakıp Pelin'in yanına gitmesine kırılan Seyran'ın, babasının kendisini götürme isteğine karşı çıkmaması damga vurdu. Son bölümde neler yaşandığını öğrenmek için tıklayın...

Yalı Çapkını 30 Aralık Cuma akşamı 15. bölümüyle ekranlara gelecek. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.