Avrupa Ligi'de kuralar çekildi! Fenerbahçe AEK Limasol'un olduğu grupta

SPOR

UEFA Avrupa Ligi'nde grup kuraları çekildi. Temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da rakipleri belli oldu. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda Dinamo Kiev, Rennes ve AEK Larnaca ile mücadele edecek. Trabzonspor ise H Grubu'nda Kızılyıldız, Monaco ve Ferencvaros ile eşleşti. Grup maçları, 8 Eylül'de başlayıp 3 Kasım'da sona erecek. İşte detaylar

UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşaması kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekimi sonrasında Fenerbahçe, B grubunda Dinamo Kiev (Ukrayna), Rennes (Fransa) ve AEK Larnaca (Kıbrıs Rum Kesimi) ile eşleşti. Trabzonspor ise Kızılyıldız (Sırbistan), Monaco (Fransa) ve Ferencvaros (Macaristan) ile H grubunda yer aldı.

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplar, İstanbul'daki Haliç Kongre Merkezi'nde çekilen kuralarla belli oldu. Saat 14.00'te başlayan kura çekimini Eintracht Frankfurt'un efsane isimlerinden 67 yaşındaki Karl-Heinz 'Charly' Körbel ile Macar futbolunun önemli isimlerinden olan ve 2018 yılında futbol kariyerini noktalayan Zoltan Gera gerçekleştirdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.