banner31
banner6

Bir virüs alarmı daha!

02 Eylül 2022 Cuma 18:50
73 Okunma
Bir virüs alarmı daha!

Hastalığın kaynağının bilinmediği belirtildi. Yetkililer vakaların Covid-19, grip ve hantavirüs de dahil olmak üzere 30'dan fazla virüs ve bakteri için test edildiğini ama bunların negatif çıktığını açıkladı. Durumun daha önce bilinmeyen yeni bir virüsün varlığını gösterdiğini söyleyen uzmanlar, hastaların karantinaya alındığını bildirirken, DSÖ ve EMA ise vakaları yakından izlediğini duyurdu.

ŞİMDİYE KADAR 3 KİŞİ ÖLDÜ

Arjantin'de gizemli bir zatürre hastalığından üç kişi öldü ve yeni bir viral salgın endişelerine yol açtı. Güney Amerika ülkesindeki sağlık yetkilileri, ardından 6 kişinin daha  'kökeni bilinmeyen pnömoni' ile enfekte olduğunu söyledi. Vakalar, ülkenin kuzeybatısındaki Tucumán kentinde  özel bir hastanede tedavi gören sekiz sağlık çalışanı ve bir yoğun bakım hastasından oluşuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52