banner31
banner6

LAÜ İletişim öğrencilerinin “Güz Dönemi Öğrenci Çalışmaları” sergilendi

12 Nisan 2022 Salı 11:33
13 Okunma
LAÜ İletişim öğrencilerinin “Güz Dönemi Öğrenci Çalışmaları” sergilendi

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) İletişim Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin 2021 – 2022 Güz Dönemi’ndeki uygulamalı derslerinde hazırladıkları “Güz Dönemi Öğrenci Çalışmaları” sergisi fakülte fuayesinde düzenlenen etkinlikle açıldı.

   İletişim Bilimleri Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğretim elemanlarının 2021 – 22 Akademik Yıl Güz Dönemi’nde verdikleri uygulamalı derslerde öğrencilerin yaptığı çalışmalardan oluşan sergide 200’ün üzerinde çalışma yer alıyor.Sergide, illüstrasyon, kolaj, desen, fotoğraf, poster gibi 2 boyutlu çalışmaların yanı sıra video ve animasyon uygulamaları da ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

   Serginin açılışında konuşan İletişim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Asude Tunca öğrencilerin güz dönemindeki derslerinde yaptıkları çalışmaları görmekten duyduğu mutluluğu ifade ederek, “eminim burada, yaptıklarınızı sergilenirken görmek hepinize ayrı bir keyif veriyordur. Lütfen bu paylaşımı, bu katkıyı, bu ilgiyi, bu sizin olana desteğinizi sürdürün, çok anlamlı çünkü bunlar” dedi.

  Sergiyi düzenleyen Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Elif Atamaz ise açılışta yaptığı konuşmada serginin İletişim Bilimleri Fakültesi güz dönemi uygulama derslerinde yapılan çalışmaları kapsadığını vurgulayarak “ilk kez yüzyüze dersin meyvelerini aldık. Aslında burada sergilenenlerden daha fazla iş vardı, biz biraz elemek zorunda kaldık. Çok verimli dönem geçmiş, onu anladık” dedi.

   Sergi, daha fazla izleyiciyle buluşabilmesi için bahar dönemi süresince açık kalacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52