banner31
banner6

LAÜ’den Lefke Gazi Lisesi’ne kitap bağışı

07 Nisan 2022 Perşembe 10:30
24 Okunma
LAÜ’den Lefke Gazi Lisesi’ne kitap bağışı

   Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) tarafından “58. Kütüphane Haftası” dolayısıyla Lefke Gazi Lisesi’ne kitap bağışı yapıldı.

  LAÜ Ertuğrul Apakan Kütüphanesi Müdürü Alev Lort ve Kütüphane Kulübü öğrencileri,Lefke Gazi Lisesi (LGL) kütüphanesine kitap bağışında bulunmak üzere Lefke Gazi Lisesi’ni ziyaret ederek, Lefke Gazi Lisesi Müdür VekiliNihat Cemoğlu ile bir araya geldi.

   Öğrencilerin eğitimlerine kaynak oluşturacak çeşitli yayınlardan oluşan kitapları okul kütüphanesinde kullanılması amacıyla teslim eden Lort, kitap okuma alışkanlığını kazandırmak ve farkındalık yaratmak amacıyla kutlanan “Kütüphane Haftası” etkinlikleri dolayısıyla LAÜ Kütüphanesi olarak kitap bağışı yapmaktan son derece mutlu olduklarını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52