banner31
banner6

20 GÜN SONRA HESAP GÜNÜ!

03 Ocak 2022 Pazartesi 21:13
54 Okunma
20 GÜN SONRA HESAP GÜNÜ!

CTP Girne Milletvekili Adayı Mahmut Kamber, “pandeminin yarattığı ekonomik ve sosyal  buhranı yaşayanlar bilir. Yaşamayanlar ise karlarından ne kadar zarar ettiklerini hesaplayarak ‘krizi fırsata’ çevirir” dedi.
Yazılı bir açıklama yapan Kamber şu ifadeleri kullandı;
Ülkemizde binlerce insanın işsiz kaldığı, binlerce işletmenin kapandığı bu dönemde tek dertleri popülizm olan UBP Hükümetlerinin halkın düştüğü durum karşısında kıllarını kıpırdatmaması bu ülkeye verebilecekleri hiçbir şey olmadığının ispatıdır. 
Gerçekler acıdır! 
Bu enkaz nasıl kaldırılacak, yeniden nasıl ayağa kalkacağız, yaşamımızı tekrar nasıl planlayacağız, ekonomimizi ve sosyal yaşamımızı  yeniden nasıl düzenleyeceğiz? Bu konuda tek somut bir önerisi olmayanlar kalkmış şimdi ‘bizi seçin istikrar gelsin’ diyor. Neye istikrar gelecek? Bu yarattığınız kötü gidişata mı?!

Eksik olsun! 

İşte tam da bu noktada bu kötü gidişata nokta koyabileceğimiz bir fırsat penceresi önümüzde açık duruyor. 20 gün sonra yapılacak seçimlerde vereceğimiz karar yeni bir Meclis yaratmak için hayati önem taşıyor. 

Yeniden başlayabileceğimiz, birlikte dayanışma ve mücadele ile varlığımızı sürdürebileceğimiz 23 Ocak seçimleri için toplumun tüm kesimlerini CTP’de birleşmeye, halkın iktidarını yaratmaya çağırırım!

Son Güncelleme: 03.01.2022 21:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52