banner31
banner6

3 yayaya kaldırımda çarptı!

23 Nisan 2022 Cumartesi 20:37
79 Okunma
3 yayaya kaldırımda çarptı!

Film sahnelerini aratmayan ve güpegündüz Girne’nin en işlek caddesinde gerçekleşen olay akıllarda durgunluk yarattı. Girne Çarşısı bölgesinde bugün yaşanan trafik kazası görenleri hayrete düşürdü. SR 008 plakalı araç sürücüsü kaldırımda yürüyen 3 yayaya çarptıktan sonra, bir ağaca çarparak durabildi.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada ise, “bugün saat 18.00 sıralarında Girne’de Ziya Rızkı Caddesi üzerinde, Cumhur Doğruyol (E-58), yönetimindeki SR 008 plakalı salon araç ile batı istikametine doğru seyrettiği sırada direksiyon hâkimiyetini kaybedip yolun sağından kaldırma çıkarak kaldırım üzerine yaya olarak yürümekte olan Tamer Emir (E-54), Nedret Kalyoncu Emir (K-58) ve kimliği meçhul erkek bir şahsa çarptıktan sonra kaldırım üzerinde bulunan ağaca çarpıp durmuştur. Kazada aracın çarptığı kimliği meçhul şahıs olay yerinden koşarak uzaklaşmıştır” ifadelerine yer verilirken, soruşturmanın devam ettiği de vurgulandı.

YARALILAR HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Cumhur Doğruyol ile yaya Tamer Emir ve Nedret Kalyoncu Emir’in ambulans ile Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırıldıkları, Durumu daha ciddi olan Tamer Emir’in ise Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği açıklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52