Lefkoşa ve Demirhan’daki marketlerden 79 bin 187.39 TL değerinde alkollü içki çalan 3 zanlı tutuklandı. Zanlıların evlerinde yapılan aramada, hırsızlıkla elde edilen 51 şişe alkollü içki ve diğer ürünler ele geçirildi.
Polis basın subaylığından verilen bilgiye göre 20-21 Şubat 2025 tarihlerinde Lefkoşa ve Demirhan’da faaliyet gösteren iki markette, kimliği meçhul şahıslar tarafından toplam 79 bin 187.39 TL değerinde 7 şişe alkollü içki çalındı.
Olayın polise bildirilmesinin ardından yapılan soruşturma neticesinde, A.Ö. (43), E.D. (19) ve Y.A. (18) zanlı olarak tespit edilerek tutuklandı. Zanlıların Girne’deki ikametgahlarında yapılan aramada, hırsızlık şüphesiyle 51 şişe alkollü içki, 49 paket çikolata ve kişisel bakım ürünleri ele geçirildi. Soruşturma devam ediyor.