banner31
banner6

Açıköğretim'de ara dönem sınavları 27-28 Kasım tarihlerinde yapılacak

24 Kasım 2021 Çarşamba 18:30
28 Okunma
Açıköğretim'de ara dönem sınavları 27-28 Kasım tarihlerinde yapılacak

Açıköğretim Fakültesi'nde sınav heyecanı yaşanıyor. 3 bin 468 öğrencinin katılacağı ara dönem sınavları 27-28 Kasım tarihlerinde yapılacak. Sınavlar, 20 Temmuz Fen Lisesi, Türk Maarif Koleji, Sedat Semavi Endüstri Meslek Lisesi, Şht. Hüseyin Ruso Ortaokulu, Lefkoşa Türk Lisesi, Bülent Ecevit Anadolu Lisesi, irsen Küçük Ortaokulu ve Açıköğretim Fakültesi binalarında yapılacak.

Açıköğretim Fakültesi'nde 3 bin 468 öğrencinin katılacağı, 2021 - 2022 Öğretim yılı Güz Dönemi ara sınavları, 27 Kasım Cumartesi ve 28 Kasım Pazar günü yapılacak. Açıköğretim Fakültesi Lefkoşa Bürosu Direkötürü Mert Osmanlar tarafından yapılan açıklamada, sınavların 20 Temmuz Fen Lisesi, Türk Maarif Koleji, Sedat Semavi Endüstri Meslek Lisesi, Şht. Hüseyin Ruso Ortaokulu, Lefkoşa Türk Lisesi, Bülent Ecevit Anadolu Lisesi, irsen Küçük Ortaokulu ve Açıköğretim Fakültesi binalarında yapılacağı kaydedildi.

"72 SAATLİK ANTİJEN TEST SONUCU GEREKİYOR"

Yapılan açıklamada, salgın kapsamında Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi tarafından alınan tedbirler doğrultusunda, sınava katılacak tüm öğrenci ve görevlilerin 72 saatlik Antijen test sonuçlarının yanlarında olması gerektiği belirtildi. 

"TEMASLI VE POZİTİF ÖĞRENCİLER, ÖZEL SINIFLARDA SINAVA GİRECEK"

Gerek pozitif gerekse temaslı  öğrencilerin Sağlık Bakanlığı ile yapılan istişare ve alınan izinler doğrultusunda Açıköğretim Fakültesi'nde tüm tedbirler alınarak oluşturulan özel sınıflarda sınava güvenli bir şekilde girmesinin sağlanacağı kaydedilen açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: 

"Aşıları tamamlanmış öğrenci ve görevliler için; ücretsiz test randevusu gelmeyen öğrenci ve görevliler, sınava giriş belgesi ve görev belgeleri ile Perşembe Cuma ve Cumartesi günleri fuar alanında ücretsiz antijen test yaptırabilecektir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52