banner31
banner6

Adil Özgey, Aziz Kaya'yı belgeleriyle yalanladı

17 Aralık 2022 Cumartesi 17:09
64 Okunma
Adil Özgey, Aziz Kaya'yı belgeleriyle yalanladı

UBP Lefke Belediye Başkan Adayı Adil Özgey, Başkan Aziz Kaya’nın Lefke’deki Mahkeme Binası ihalesi hakkında halka yalnlış bilgi verdiğini belirterek “Aziz Kaya bu konuda halka doğru söylemyor. Ya da konu ile ilgilenmediğinden ihalenin tamamlandığını bilmiyor. Neresinden bakarsanız bakın bu tutum Aziz Kaya’nınbölge halkının ihtiyaçlarına duyarsız olduğunu gösteriyor” dedi.

Lefke Belediye Başkan adaylarının katılımı ile BRT’de gerçekleşen ve sunuculuğunu Levent Kutay’ın yaptığı programda konuşan Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya,Lefke Kaza Mahkemesi Binası ihalesine mevcut hükümete olan güvensizlikten ötürü hiçbir müteahhittin katılmadığını, ihalenin seçim sonrasına kaldığını söyledi. Aziz Kayanın bu söylemi üzerine yazılı açıklama yapan UBP Lefke Belediye Başkan Adayı Adil Özgey, 2 milyon 119 bin TL’lik ihalenin 30/11/2022 tarihinde karara bağlandığını ve ihale süresinin de 30 iş günü olduğuna vurgu yaptı.

Halkımız gereken cevabı verecektir…

Belediye Başkanı Aziz Kaya’nın Lefke’deki Mahkeme Binası ihalesinin tamamlanmadığı ve seçimden sonraya kaldığı konusunda halka açık açık yalan söylediğini iddia eden UBP Lefke Belediye Başkan Adayı Adil Özgey, “Aziz beyin ihalenin tamamlandığından bi haber olması veya ihalenin tamamlandığını bilmesine rağmen çekinmeden yalan söylemesini halkın taktirine bırakıyorum. İnanıyorum ki halkımız 25 Aralık’ta gereken cevabı verecektir” dedi.

Lefke’de büyük bir dönüşüm başlayacak…

Bölgede çöp, kanalizasyon, kaldırım, aydınlatma gibi pek çok sorun bulunduğunu, Aziz Kaya’nın bu sorunlara çözüm üretmede başarısız olduğunu dile getiren Adil Özgey “Lefke’de insanımızın yaşadığı sorunlara bilimsel akıl ile çözümler üretmeye ve bunu yaparken de adil olmaya kararlıyız. İlçemizin sınırlarında yaşanan sorunları nasıl çözeceğimizi ve yeni bölgemize kazandıracağımız yeni projelerimizi broşürlerimizde ve sosyal medya hesaplarımızda halkımızla paylaşıyoruz. İnanıyorum ki;bilimin yol göstericiliğinde samimiyetle ürettiğimiz projelerimize halkımız destek verecek ve Lefke’de büyük bir dönüşüm başlayacaktır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52