banner31
banner6

Aktunç'tan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

14 Kasım 2021 Pazar 22:41
29 Okunma
Aktunç'tan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

UBP Parti Meclisi Üyesi Mehmet Aktunç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 38 yaşında; 38’inci gurur yılındayız dedi.

Aktunç paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

Bu günlere kolay gelmedik. On yıllardır bu adada var olmak, bir cumhuriyete sahip olmak için atalarımız çok büyük bedeller ödedi, çok kahramanlık destanı yazıldı.

Şimdi, huzur ve barış içerisinde yaşıyoruz. Bu noktadan sonra bize düşen bu emaneti, gelecek nesillere taşımak, çağdaş ve demokratik cumhuriyete sahip çıkmaktır.

Bu devleti kuran ve yaşatan Ulusal Birlik Partisi’nin genç bir mensubu olmaktan gurur duyuyorum.

Genç cumhuriyetimizin bayram günü hepimize kutlu olsun. Cumhuriyetimizi geleceğe taşımak, gelişmesini ve üreterek büyümesini sağlamak en büyük görevimizdir. Anavatan Türkiye ile işbirliği içerisinde, bölgemizdeki haklarımıza sahip çıkarak barış ve huzur içerisinde nice 38 yıllar diliyorum.

Yaşasın KKTC…

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52