banner31
banner6

Araç çarpmanın etkisi ile cayır cayır yandı

23 Aralık 2021 Perşembe 14:11
175 Okunma
Araç çarpmanın etkisi ile cayır cayır yandı

Lefkoşa’da bu sabah meydana gelen kazada direksiyon hakimiyetini kaybeden 27 yaşındaki Ramadan Esmeri, yaralandı. Kaza sonucu çarpmanın etkisiyle araç alev aldı.

Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa'da Sht. Ecvet Yusuf caddesi üzerinde, 27 yaşındaki Ramadan Esmeri, yönetimindeki KG 941 plakalı salon araç ile Güney istikametine doğru seyrettiği sırada yolun solunda bulunan Hacıali Emlak önlerine geldiğinde, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedip, yolun solunda bulunan kaldırım taşlarına aracının ön kısmı ile çarptıktan sonra kaldırım üzerindeki elektrik direğine ve gergi teline çarparak durdu.

Çarpma nedeniyle alev alan araç itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından müşahede altına alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52