banner31
banner6

Arıklı, Tatlısu’da vurguladı: UBP kendi kurduğu düzenin değişmesini istemiyor

07 Ocak 2022 Cuma 14:08
17 Okunma
Arıklı, Tatlısu’da vurguladı: UBP kendi kurduğu düzenin değişmesini istemiyor

YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, Tatlısu’da vurguladı UBP kendi kurduğu düzenin değişmesini istemiyor

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı Erhan Arıklı ve milletvekili adayları Tatlısu’da vatandaşlarla bir araya geldi. Arıklı bir kez daha mevcut düzenin değişmesi gerektiğine vurgu yaparak, “Benim vatandaşım çocuklarına mutlu huzurlu bir gelecek yaratabilmişse,  gidecek mevcut düzeni kuran ve bu düzeni yaşatan siyasi partileri tekrar iş başına getirecek ve beş yıl daha onunla idare edecek. Ya da düzenden memnun değilse, ‘Bu düzen soygun düzenidir, bir avuç vurguncuya bizleri köle yaptılar, ben çoluğuma çocuğuma mutlu huzurlu bir gelecek vaat edemiyorum, evimin ihtiyacını karşılayamıyorum, aldığım maaşlar aybaşını getiremiyorum, geleceğim meçhul’ diyorsa bu düzeni değiştirecek.  O zaman bu düzeni değiştirecek,  bu sisteme dur diyecek, bir siyasi partiyi vatandaşlarımın iş başına getirmesi lazım” dedi.

“BU ÜLKENİN ÇÖZÜLEMEYECEK SORUNU YOKTUR”

Arıklı, 11 aylık bakanlık dönemine de değinerek şunları kaydetti:  “11 aylık hükümet döneminde gördüm ki,  bu ülkenin çözülemeyecek sorunları yoktur. Bu sorunları çözmekten, ehliyetsiz,  aciz, beceriksiz, liyakatsiz ve güç odaklarına, sermayeye köle olmuş, iradesini teslim etmiş siyasiler ve siyasi partiler var…  Ve gördü ki, Anavatan TC’nin 2001 yılından itibaren KKTC hükümetlerine sunduğu,  imzalattığı hiçbir ekonomik protokolün maddeleri uygulanmadı.  Adamlar bu düzenin değişmesin istemiyorlar.  Adamlar garibanın sırtından kene gibi beslenen güç odaklarına asla ses çıkartamıyorlar… Düşünün ki TC yıllardan beridir imzalanan her protokolde yer alan reform maddelerine dokunmadılar. Ben göreve gelir gelmez Hal Yasası’nın geçirdim ancak UBP destek vermediği için hala mecliste komitede bekliyor…  UBP korkuyor… 350 milyon TL’lik bir pasta 40 tane toptancının cebine giriyor. Toptancıdan korkuyorlar… Bunların çözüm yolları var ama bunu yapacak olan siyasi iradeye de ihtiyaç var. UBP’nin bugüne kadar engellemelerinden anladım ki,  UBP kurduğu bu düzenin asla değişmesini istemiyor”…

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52