banner31
banner6

Arıklı ve YDP’li milletvekili adayları Mağusa Lala Mustafa Paşa Mahallesi ve Sipahi’de halkla buluştu

12 Ocak 2022 Çarşamba 15:27
42 Okunma
Arıklı ve YDP’li milletvekili adayları Mağusa Lala Mustafa Paşa Mahallesi ve Sipahi’de halkla buluştu

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı Erhan Arıklı ve YDP’li milletvekili adayları Mağusa Lala Mustafa Paşa Mahallesi ve Sipahi’de halkla bir araya geldi

Arıklı Tüketim Toplumu olmaya özendiren ve insanımızı üretimden koparan bir düzen kuruldu. 46 yıldan beri devam eden bu düzeni artık değiştirmek ve toplumumuzu üreten bir toplum haline getirmek zorundayız.

Köy ziyaretlerinde konuşan, Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı Arıklı sözlerine şöyle devam etti;  “Üretmeyen,  üretmeden tüketen,  Türkiye'den gelen kaynakları belli zümrelere belli kişilere peşkeş çekmeye dayanan bir düzen… Bu düzende bizler sadece marabayız... Bu düzende ezilen kişilerin yeri sadece marabalık…  Bir yanda aybaşına kadar nasıl geçineceğini düşünen,  çoluk çocuğuna nasıl bir gelecek sağlayacağı endişesiyle yaşayan insanlar bir yanda, bankalarda 55 milyar lira para var… Kimin parası bu?

Servet düşmanı değiliz. Ama vergilendirilmeyen servet haramdır. Şimdi bu düzeni kuranların bizlerden istediği şey şu: “Ey marabalar… Ey çağdaş köleler… Bu düzeni kuran ve bu düzeni yaşatan partilere tekrar oy verin… Ama yağma yok… Halk artık uyandı…” dedi.

“TOPLUMUN EN ALTINDAKİ KESİMLERİN SESİ OLMAK İÇİN VARIZ”

Ülke kaynaklarının geniş olduğuna da dikkat çeken Arıklı ayrıca şunları kaydetti:

“Bu ülkenin kaynakları herkese fazlasıyla yeter, yeter ki o kaynakları kullanmasını bilelim ve o kaynakları eşit ve adil bir şekilde paylaştıralım. İşte Yeniden Doğuş Partisi 10 aylık Hükümet döneminde bu ülkenin önünü açacak, bu ülkeyi üretime sevk edecek, ürettiğini satabilecek birçok anlaşmalar yaptı, haksızlıkların yolsuzlukların üzerine gitti… Şimdi bu düzeni kuran ve bu düzeni yaşatan diğer partilerin ortak hedefi YDP…YDP’yi nasıl böleriz, nasıl parçalarız, en zayıf şekilde nasıl sokarızın derdindeler… Bu düzenin kuranların başına bu düzeni yıkmak bizim boynumuzun borcudur…”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52