banner31
banner6

Ataoğlu, KKTC Güreş ve Okçuluk Federasyonları’nın da yer aldığı, 4. Dünya Göçebe Oyunları açılış törenine katılmak üzere İznik’te..

29 Eylül 2022 Perşembe 12:39
24 Okunma
Ataoğlu, KKTC Güreş ve Okçuluk Federasyonları’nın da yer aldığı, 4. Dünya Göçebe Oyunları açılış törenine katılmak üzere İznik’te..

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından düzenlenen ve Türk dünyasında önemli bir yeri bulunan, 4’ncü Dünya Göçebe Oyunları'nın açılış törenine katılmak üzere Bursa’ya gitti.

Açılışını Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı ve "Gelenekten Geleceğe Bir’iz!" temasıyla düzenlenecek olan 4. Dünya Göçebe Oyunları'na, 102 ülkeden 3 binin üzerinde sporcu katılıyor.

29 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında İznik’te gerçekleştirilecek 4’ncü Dünya Göçebe Oyunları’nda KKTC’den de Güreş ve Okçuluk Federasyonu’na bağlı 27 sporcu ile 7 yönetici ve antrenörü yer alacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52