banner31
banner6

Başbakan Sucuoğlu bugün TC Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek

12 Ocak 2022 Çarşamba 12:57
22 Okunma
Başbakan Sucuoğlu bugün TC Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek

Başbakanlık görevine gelmesi sonrası ilk resmi yurtdışı ziyaretini Ankara’ya yapan Başbakan Faiz Sucuoğlu bugün Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile görüşecek.

Başbakanlık’tan edinilen bilgiye göre, Başbakan Faiz Sucuoğlu’nun Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile görüşmesi 9.30’da (Türkiye saatiyle 10.30), Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilecek.

Başbakan Faiz Sucuoğlu, Başbakanlık görevine gelmesi sonrası ilk yurtdışı resmi ziyaretini yapmak üzere dün gittiği Ankara’da Anıtkabir’i ziyaret ederek, saygı duruşunda bulunmuş ve Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalamıştı.

Sucuoğlu, dün akşam ise AK Parti ve MHP Milletvekilleri ile akşam yemeğinde bir araya gelmişti.

Başbakan’ın heyetinde Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Amcaoğlu, Maliye Bakanlığı Müsteşarı Özdemir Kalkanlı’lı ve Başbakanlık Basın ve  Halkla İlişkiler Müdürü Leman Kutay yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52