banner31
banner6

Belediyeler Reformu Yasası... Erhürman: Tavrımız sert ve net olacak

19 Ağustos 2022 Cuma 15:02
25 Okunma
Belediyeler Reformu Yasası... Erhürman: Tavrımız sert ve net olacak

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Belediyeler Reformu Yasası'nı görüşen komite toplantısı ara verdiği sırada basına açıklamalarda bulundu.

Erhürman, yapılan görüşmelerde ciddi sorunların ortaya çıktığını belirterek, hükümetin sadece siyasi yaklaşımlarda bulunduğunu, 'ben yaptım olur' zihniyetiyle hareket ettiğini savundu.

Sadece sayı üzerinden hareket edildiğini dile getiren Erhürman, yasanın bu şekilde geçmemesi için çok ciddi ve sert bir müdahale vereceklerini kaydetti.

Komite toplantısının yarına ertelenemesini istediklerini dile getiren Erhürman, olumlu bir yanıt almadıklarını ve bunun içinde uğraşlarını sürdüreceklerini dile getirdi.

Hükümetin dayatmacı tavrı ile mücadeleyi sürdüreceklerini dile getiren Erhürman, anti demokratik uygulamalara tavırlarının sert ve net olacağını vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52