banner31
banner6

CTP'de Amiral Gemisi için büyük yarış

19 Ağustos 2022 Cuma 14:39
117 Okunma
CTP'de Amiral Gemisi için büyük yarış

Milletvekili Dr. Sıla Usar İncirli ve mimar Onur Olguner CTP’nin Lefkoşa Belediye Başkan adayı olmak için yarışacak.

Yerel seçimlerin 27 Kasım’da yapılaması kararı ve sayının da 18’e inmesinin kesin olarak kararlaştırılması sonrasında adaylar konusunda hareketlilik başladı.

Ana muhalefet Cumhuriyetçi Türk Partisi iki dönemdir hasret kaldığı Amiral gemisi olarak adlandırılan Lefkoşa'yı kazanabilmek için kolları sıvadı.

CTPde daha önce belediye meclis üyeliği görevinde bulunan Onur Olguner aday adaylığı için başvurusunu yaparken, CTP’nin efsane Genel Sekreteri Naci Talat’ın kızı Lefkoşa Milletvekili Dr. Sıla Usar İncirli’nin de aday adayı olmayı kabul ettiği öğrenildi.

Son seçimde aday çıkarmayıp Başkan Mehmet Harmancı’ya destek veren CTP, bu kez Lefkoşa’yı kazanmak istiuyor. Bu nedenle güçlü bir aday olarak Sıla Usar İncirli’nin iddialı bir aday olacağı konuşuluyor.

Kulislerde İncirli’nin adaylığının resmiyet kazanması sonrasında CTP’nin Lefkoşa’yı yeniden kazanabileceği yorumları yapılıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52