banner31
banner6

Curcioğlu: “Onlarla bir kefede anılacaksak, insan olmayı reddediyorum”

24 Mayıs 2022 Salı 20:48
103 Okunma
Curcioğlu: “Onlarla bir kefede anılacaksak, insan olmayı reddediyorum”

Girne bölgesinde meydana gelen zehirleme nedeniyle 40-50 arası hayvan öldü. Altın Patiler Asbaşkanı Ülkü Curcioğlu, Kıbrıs Postası'na yaptığı açıklamada, "Eğer onlarla bir kefede anılacaksak ben insan olmayı reddediyorum!" dedi

Girne bölgesinde hayvanların zehirlenmesine tepkiler sürüyor…

Altın Patiler Asbaşkanı Ülkü Curcioğlu, konuyla ilgili Kıbrıs Postası’na konuştu. Konunun polise aktarıldığını, belediyelere de bildirildiğini söyleyen Curcioğlu, konuyla ilgili bilgisi olan vatandaşlara, polise, bölge belediyelerine ve derneklerine bilgi vermesi konusunda çağrıda bulundu. Curcioğlu, “Bugün, hayvana zarar veren merhametsiz varlıklar, yarın bir insana bir çocuğa zarar verebilecek tehlikededir.” dedi.

“Onlarla bir kefede anılacaksak, insan olmayı reddediyorum”

Dayanacak güçlerinin kalmadığını belirten Ülkü Curcioğlu, zehirlemeyi yapanlara yönelik “Bu tip caniler, insan değil. Eğer onlarla bir kefede anılacaksak ben insan olmayı reddediyorum!” şeklinde konuştu.

Curcioğlu, yaşananları hazmedemediğini söyleyerek, “Bunca masum canın ölümüne sebep olan hala evinde rahatça yasayabilmelerini kabul etmiyorum.” dedi.

Curcioğlu, sözlerini şu şekilde noktaladı:

“Zaten zor olan kısacık hayatlarını ellerinden alıyoruz. Bu ‘çocuklar’ın hayatını alan da katildir. Bulunmalı, yargılanmalı ve gereken cezayı almalıdır.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52