banner31
banner6

Daha da Güçlenerek, UBP’yle İleriye

13 Ekim 2021 Çarşamba 23:24
42 Okunma
Daha da Güçlenerek, UBP’yle İleriye

UBP Genel Başkan Adayı Faiz Sucuoğlu, Ersan saner’in vermiş olduğu istifasının ardından açıklama da bulundu.

Açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Yaklaşık 10 aydır görev yapan UBP-DP-YDP hükümetinin istifasını yeni bir yolun başlangıcı olarak görmeliyiz.  Milletvekili grubu olarak şu anda Başbakan Ersan Saner’in açıkladığı istifa kararını değerlendirirken şunu vurgulamak isterim:

Ulusal Birlik Partisi, KKTC’ye yön veren en köklü ve güçlü partidir. Dolayısıyla ülke istikrarı adına UBP’nin içerisinde olmayacağı hiçbir hükümet modeli mümkün değildir.  Ve kurultaya gitmeye hazırlandığımız şu günlerde, özellikle geçen akşam gerçekleştirdiğimiz kuruluş yıldönümü resepsiyonu tek başına iktidara yürüyeceğimizin de bir göstergesidir.

Ulusal Birlik Partisi,  KKTC’nin insanına sahip çıkan, tabanıyla bugüne kadar dimdik ayakta duran, bir siyasi partidir.  KKTC’yi bundan sonraki süreçlerde, daha da iyi bir yapıyı kavuşturma adına, UBP’de görev yapmaya ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz.

Önümüzdeki kurultaydan, partimizin daha da güçlenerek ve köklenerek büyüyeceğine olan inancım da tamdır. UBP,  tabandan aldığı güç ve kudretle, önce kurultayını gerçekleştirecek ve yeni başkanıyla birlikte emin adımlarla tek başına iktidara yürüyecektir.

Son Güncelleme: 14.10.2021 09:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52