banner31
banner6

Davamız KKTC Sevdamız UBP

12 Ekim 2022 Çarşamba 10:54
25 Okunma
Davamız KKTC Sevdamız UBP

Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Hasan Küçük, “güçlü bir Ulusal Birlik Partisi’nin yarınlara ışık tutan bir misyonu vardır. Bizler güçlü bir KKTC ortaya çıkarma heyecanı ile yaşıyoruz. Ulusal Birlik Partisi’lı olmaktan dolayı onurlu ve gururluyum. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve bu bağlamda  Başbakanımız Ünal Üstel’in öderliğinde çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Ulusal Birlik Partisi (UBP), 47'nci kuruluş yıl dönümünü kutladı. Resepsiyonda basına açıklamalarda bulunan Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Hasan Küçük, “47’inci yılımızda da davamız KKTC, sevdamız UBP” ifadeleri kullandı.

Küçük açıklamalarına şöyle devam etti;

Ulusal Birlik Partisi tarihe karşı sorumluluk sonucu ortaya çıkan, tarihi kökleri Kıbrıs Türk Halkı’nın özgürlük ve varoluş mücadelesinin başlangıcına kadar uzanan bir misyon partisidir.

Bugünlere gelmemizde bizlere rehber olan merhum büyüklerimize özlem ve saygıyla anıyor, hayatta olan tüm büyüklerimize sağlık ve huzur dilerim.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52