banner31
banner6

DEV-İŞ’ten güneyde istihdam duyurusu

19 Eylül 2022 Pazartesi 13:20
59 Okunma
DEV-İŞ’ten güneyde istihdam duyurusu

Devrimci İşçi Sendikaları Federasyonu (DEV-İŞ), Kıbrıs’ın güneyinde Hilton Otel'e yarı zamanlı ve tam zamanlı personel istihdamı yapılacağını duyurdu.

Devrimci İşçi Sendikaları Federasyonu (DEV-İŞ), Kıbrıs’ın güneyinde Hilton Otel'e yarı zamanlı ve tam zamanlı personel istihdamı yapılacağını duyurdu.

Toplu İş Sözleşmesi kapsamında, sendikalı olarak çalışma koşulu ile istihdam edileceğini belirten DEV-İŞ, personel alınacak bölümleri de açıkladı. Deneyim seviyesine göre hizmet içi eğitim verileceğini de belirten sendika, bu eğitimlerin ‘ödenekli’ olacağının da altını çizdi.

Müracaat edenlerin Kıbrıs Cumhuriyeti vatandaşlığı ve kimlik kartı olması gerektiği ifade edilirken, İngilizce ve/veya Rumca bilmenin ise avantaj sayılacağı kaydedildi.

Hilton Otel'e alınacak olan personellerin bölümleri ise Resepsiyonist, Kat Görevlisi, Temizlik Görevlisi, Bahçıvan, Garson, Komi, Barmen ve Teknik Bakım Görevlisi olarak açıklandı.

Yapılan açıklama şöyle:

“Güney Lefkoşa Hilton Otel'e part-time veya full-time personel istihdam edilecektir.

Çalışma koşulları, Toplu İş Sözleşmesi kapsamında, sendikalı olarak çalışılacaktır.

Tecrübeli veya tecrübesiz olabileceği gibi deneyim seviyesine göre hizmet içi eğitim verilecek ve bu süreler ödenekli olacaktır.

Personel alınacak bölümler:

Resepsiyonist

Kat Görevlisi

Temizlik Görevlisi

Bahçıvan

Garson

Komi

Barmen

Teknik Bakım Görevlisi

Müracaatlar kısa bir özgeçmişle birlikte mail adresimize veya şahsen Dev-İş'e yapılmalıdır. Müracaat edenlere mülakat yer ve saati bildirilecektir.

Mail: [email protected]

Tel: 2272640

Not:

1-Müracaat edenlerin Kıbrıs Cumhuriyeti vatandaşlığı ve kimlik kartı olmalıdır.

2-İngilizce ve/veya Rumca bilmek avantaj sayılacaktır

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52