banner31
banner6

D’poir Beaute Markası KKTC’de

19 Eylül 2022 Pazartesi 17:50
74 Okunma
D’poir Beaute Markası KKTC’de

D’Poir Beaute markası, 18 Eylül’de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde, Lefkoşa Concorde Otel’de yaptığı lansman ile büyük beğeni topladı. Etkinliğe bir çok eczacı katılım sağladı.

Uzun yıllar süren AR-GE çalışmalarının ardından piyasaya giren ve kısa zamanda dermokozmetik sektöründe dikkatleri üzerine çeken D’POIR BEAUTE ürünleri, kullanıcılardan tam not aldı.

İş insanı Didem Kutluk tarafından piyasaya sürülen dermokozmetik ürünleri, hızlı sonuç vermesi açısından dünyadaki bir çok rakibini geride bıraktı; D’POIR BEAUTE’in yüzde yüz vegan ürünleri, mucizevi bir hızla etki ederek kullanıcıları hayrete düşürüyor…

Yüzde yüz vegan ürünlerin, hayvan deneylerini sona erdirdiğini söyleyen Didem Kutluk, " Pandemi ve iklim krizi, vegan ürünlerin kozmetik sektöründen aldığı payı artırdı. 2021’de 16 milyar doları geçtiği tahmin edilen küresel vegan kozmetik pazarının, 2025’e kadar yıllık yüzde 6,3 büyümeyle 20 milyar doları aşması bekleniyor. Dünyaca ünlü kozmetik markaları vegan üretim yönünde adımlarını hızlandırırken, Ar-Ge ve yüksek teknolojiyi odağına alan yerli girişimler de rekabet gücü kazanıyor. Bu girişimlerden biri de “D’Poir Beaute” olarak biziz diye konuştu.

Küresel salgının yanı sıra, iklim krizinin bir yansıması olarak giderek artan doğal afetlerin, vegan kozmetik ürünlere talebi artırdığını söyleyen D’Poir Beaute Kurucusu Didem Kutluk, Kozmetik sektörünün hayvanlar üzerinde test edilmeyen ve hayvansal madde içermeyen, çevre dostu vegan ürünlere yöneldiğini ifade etti. Kozmetik ürünleri geliştirmek için yapılan hayvan deneyleri, başta AB ülkeleri olmak üzere 40 ülkede yasak. Türkiye de bu ülkeler arasında yer alıyor.

D’POIR BEAUTE ürünlerinin yaratıcısı İş İnsanı Didem Kutluk, yüzde yüz vegan olan ürünlerin dünya standartlarında olduğuna vurgu yaparak “Ürünlerimizin en önemli özelliği günümüz insanının hızlı sonuç beklentisini en üst düzeyde karşılamasıdır. Yerli ve yabancı tüm markalar ile karşılaştırdığımızda bu şekilde ve bu kadar hızlı sonuç veren karşılaştırabileceğimiz her hangi bir ürün yok. Üstelik bütün bu sonuçları yüzde yüz bitkisel aktiflerle karşılıyoruz.” dedi.

Tamamıyla vegan olan ürünlerin beklentiyi karşılaması açısından rakiplerine oranla fark yarattığını vurgulayan Didem Kutluk, “ Ürünlerimiz çok kısa sürede mucizevi sonuçlar veriyor, örneğin yüz temizleme jelinden 10 saniye içerisinde sonuç alıyoruz. 10 etkiyi aynı anda gösteren Peel Of Mask isimli ürünümüz ise 25 dakika içerisinde inanılmaz sonuçlar yaratıyor” diye konuştu…

YÜZDE YÜZ SAF VE VEGAN KOLAJEN SERUM!

D’POIR BEAUTE ürünlerinin rakiplerine göre birçok alanda öne çıktığını ifade eden Didem Kutluk, ”Kullandığımız bitkisel aktifler ve yağların önemli bir kısmı süper kritik ekstraksyon karbon sistemi ile yüzde yüz saflıkta elde edilmektedir. Bu da diğer üretim proseslerimizle birleşince bizi rakiplerimizin oldukça ilerisine taşımaktadır. Şuan rakiplerimizden bizi ayıran en önemli özellik ise Akasya ağacından ürettiğimiz vegan kolejen serumumuz. Doğal vitaminlerle zenginleştirilmiş ve hyalüronik asitle güçlendirilmiş içeriğiyle dolgun ve sıkı bir cilt hayali kuranlar için tasarlandı” dedi.

Ürünler Kıbrıs’ta İkas Pharma üzerinden eczanelere dağıtılmaktadır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52