banner31
banner6

E-Devlet İle Eşit Hizmet Gelecek

05 Ocak 2023 Perşembe 10:59
31 Okunma
E-Devlet İle Eşit Hizmet Gelecek

Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Hasan Küçük, “e-devlet ile vatandaşın aldığı hizmet kalitesi ve kamuda verimlilik artacaktır. E-devlet yasası hepimizin sorumluluğundadır ivedilikle geçirmeliyiz” dedi.
E-devlet sayesinde bütün vatandaşların statüsüne bakılmadan eşit muamele göreceğini vurgulayan Küçük, “bu sayede herkes devletten eşit hizmet alacak” şeklinde konuştu.
Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Hasan Küçük katıldığı bir programda önemli mesajlar verdi. Kamudaki hantal düzenin sürdürülebilir olmadığının altını çizen Küçük, “e-devlet çatısı altında devlet hizmetlerini vatandaşa en kolay, en hızlı bir şekilde, kesintisiz ve güvenli bir şekilde ulaştırılmasını hedefliyoruz. Burada tam anlamıyla esas hedef budur. Bu sistemin yasal mevzuatını şu an oluşturuyoruz ve otomatik olarak denetime açık olacak. Vatandaşlarımız doğru bilgiye kolayca ulaşabilecek ve en önemli unsur olan zamandan da tasarruf edebilecek” dedi.
ASGARİ ÜCRETLE BİRLİKTE HAYAT PAHALILIĞINI ENGELLEMELİYİZ
Yapılan asgari ücret zammına da değinen Küçük, “hiçbir zaman bir ülkede asgari ücret belirlenirken yeterlidir diye bir şey söz konusu olamaz. Ancak burada kilit nokta asgari ücretle birlikte hayat pahalılığını bir nebze nasıl engelleyebiliriz olmalıdır. Bunun için başta denetim ve alım gücünü korumak üzere çalışmalar yürütmeliyiz” ifadelerini kullandı.
EĞİTİMDE ARTIK REFORM ELZEM OLMUŞTUR.
Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Hasan Küçük, eğitimde reform şart olmuştur. Bu artık gerekliliği de geçen elzem olan bir noktadadır. Eğitimde köklü, kalıcı ve gelen giden hükümetlerin değiştiremeyeceği devlet politikası olacağı köklü bir reform süreci başlamalıdır. Nitelikli insan gücüyle ekonomi ve sosyal yaşam gelişip toplumsal sorunlar çözülecekse bu beşeri eğitimde yapılacak reform ile gerçekleşir diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52