banner31
banner6

Erhürman'dan 'Asgari Ücret' çıkışı

14 Haziran 2022 Salı 14:22
195 Okunma
Erhürman'dan 'Asgari Ücret' çıkışı

Cumhuriyetçi Türk Pastisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, sosyal medya hesabından 'Asgari Ücret' le ilgili açıklama yaptı.

Erhürman yapılması gerekenleri tek tek sıraladı.

İşte Erhürman'ın açıklaması şu şekilde:

Asgari ücret asgari geçim ücretidir. Dolayısıyla asgari ücreti hayat pahalılığı oranında artırmak zorundasınız. İkincisi, asgari ücret hayat pahalılığı oranında arttığı zaman ondan vergi alınmayacak düzenlemeyi hemen yapmak zorundasınız. Asgari ücreti bir elinizle verip öbür elinizle bir kısmını vergi olarak almak asgari ücretin mantığına ters. 

Ve üçüncüsü, asgari ücretin artırılmasının kayıt dışı ya da yarı zamanlı çalıştırma, hatta işten çıkarma ile sonuçlanmaması için doğru bir planlamayla ihtiyaç sahibi esnaf ve işletmeleri desteklemek zorundasınız. Kaynak nerede mi? Ek bütçede bilinçli olarak göstermediğiniz en az 3 milyar TL'lik mahalli gelir artışında!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52