banner31
banner6
banner1

Erhürman İskele’de vatandaşlarla buluştu

CTP’nin Cumhurbaşkanı adayı Tufan Erhürman, İskele bölgesinde yurttaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi.

07 Temmuz 2025 Pazartesi 11:33
10 Okunma
Erhürman İskele’de vatandaşlarla buluştu

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Tufan Erhürman, İskele bölgesinde yurttaşlarla bir araya geldi. Gün boyu süren temaslarda yoğun ilgiyle karşılanan Erhürman, hem bölge halkının sorunlarını dinledi hem de çözüm önerilerini paylaşma fırsatı yakaladı

İlk olarak İskele Emekliler Cemiyeti Lokali’ni ziyaret eden Erhürman, sorunları dinledi. Ardından İskele Esnaf ve Zanaatkarlar Birliği’ni ziyaret eden Erhürman, yaşanan zorluklara ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

İskele Yıldız Kahvesi’nde yurttaşlarla samimi bir ortamda buluşan Erhürman, ziyaretlerine Ergazi köy kahvesiyle devam etti. Erhürman’a ziyaretlerinde CTP İskele İlçe Başkanı Hüseyin Öztörel ve Milletvekilleri Biray Hamzaoğulları ile Fide Kürşat da eşlik etti.

.

Son Güncelleme: 07.07.2025 11:39
Anahtar Kelimeler:
Tufan Erhürman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52