banner31
banner6

Erhürman: Maliyenin ne yaptığını ben anlamadım!

21 Haziran 2022 Salı 13:11
98 Okunma
Erhürman: Maliyenin ne yaptığını ben anlamadım!

Defalarca ‘KIB-TEK’in kötü yönetilmesinin sonucunu halkın üzerine yüklemeyin’ dediklerini vurgulayan Erhürman, ‘Maliye bu yükü paylaşsın dedik ancak dediğimizle kaldık. Ekonomi dönmeyecek, halk ezilecek, Maliye’nin gelirleri azalacak dedik ama dinletemedik. Hükümet bildiğini okudu. Bugünkü zamla ilgili tavrımız da aynıdır.”

 “Bütçelendirme şimdi yapılıyor lafı doğru olamaz”
Maliye Bakanı Atun’un ‘bütçelendirme şimdi yapılıyor’ ifadesinin doğru olamayacağını dile getiren Erhürman, “Siz 560 milyonu ek bütçe geçmeden önce ödediniz. 510 milyonun da kalemi doğru değildir. Kalemler açılmadan ödenemez o ifadeniz de doğru değildir. Ben Maliyenin ne yaptığını anlamadım” ifadelerini kullandı. 

560 Milyon da bono da hukuka aykırı!
“Artık bizi aptal yerine koymaktan vazgeçin” diyen Erhürman,  560 milyonun da bononun da hukuka aykırı olduğunu vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52