banner31
banner6

Eşinin boğazını sıkıp yüzünü yumrukladı, yerde sürükledi!

19 Ekim 2021 Salı 13:56
387 Okunma
Eşinin boğazını sıkıp yüzünü yumrukladı, yerde sürükledi!

Kadına şiddet her geçen gün artıyor. Eşinin boğazını sıkıp, yüzüne defalarca yumruk atıp yerde sürükleyen S.B. mahkemeye çıkarılarak teminatla serbest kaldı.

Mağusa’ya bağlı bir köyde karı-koca arasında ailevi mesele ile başlayan tartışma yine bir kadının kocası tarafından şiddete maruz kalması ile sonuçlandı.

Yaşanılan tartışma sonucu eşinin boğazını sıkıp yüzünün muhtelif yerlerine defalarca yumruk atan, eşini yerde sürükleyen ardından ise kendisini polise şikayet edeceğini söyleyen kadını telefonda kemiklerini kırıp öldürmekle tehdit ettiği ileri sürülen S.B bugün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarıldı. “Ciddi darp” ve “Telefonda taciz” suçlamaları ile hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlanmasının ardından teminata bağlanan zanlı S.B yargılanıncaya dek teminatla serbest bırakıldı.   

DARP ETTİĞİNİ KABUL ETTİ, TELEFONDA TEHDİT ETTİĞİNİ KABUL ETMEDİ

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Cem Darik mahkemede verdiği şahadetinde, 15 Ekim 2021 tarihinde saat 09:30 raddelerinde zanlı S. B.’nin, ikametgahının oturma odası içerisinde, ailevi nedenlerden dolayı tartıştığı olduğu eşinin boğazını sıkıp, yüzünün muhtelif yerlerine yumruk vurup, yerde sürüklemek sureti ile kadını ciddi şekilde darp ettiğini açıkladı.

Akabinde zanlının evden ayrıldıktan sonra kendisini Kadına Şiddet Şubesi’ne şikayet edeceğini söyleyen eşini kullanımındaki cep telefonu ile arayıp eşine hitaben telefonda "bekle geliyorum şerefsiz, gebertecem seni, o evden atacam, kemiklerini kıracam senin" sözlerini söylemek sureti ile telefonda taciz ettiğini belirten polis memuru Darik, zanlı aynı gün hakkında yapılan şikayet üzerine derdest emri gereği tutuklandığın açıkladı. 

16 Ekim 2021 tarihinde zanlının dava tebliğine müteakip serbest bırakıldığını kaydeden Darik, zanlı S.B’nin kendisine getirilen dava tebliğinde darp suçunu kabul etmiş ancak telefonda tacizlik suçunu kabul etmediğini açıkladı.

Zanlı hakkında başlatılan tahkikatın tamamlandığını belirten Darik, S.B’nin yargılanma sürecinde mahkemede hazır bulunmasını temin etmek maksadı ile teminata bağlanmasını talep etti.

 Mahkeme, zanlı  S.B’nin yurt dışına çıkışının yasaklanması, seyahat belgelerine el konulması, zanlının haftanın 1 günü ispatı vücutta bulunması, 5 bin TL nakdi teminat yatırması ve KKTC vatandaşı 2 kefilin 30 bin TL meblağlı kefalet senedi imzalaması koşulu ile yargılanıncaya dek serbest bırakılmasına emir verdi.

KIBRIS POSTASI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52