banner31
banner6

Esnaf ve zanaatkar yarın Lefkoşa'da eylem yapıyor

15 Haziran 2022 Çarşamba 19:57
45 Okunma
Esnaf ve zanaatkar yarın Lefkoşa'da eylem yapıyor

Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkârlar Odası (KTZO), "pahalılığı, zamları, esnafın, zanaatkarın içinde bulunduğu durumu protesto etmek" yarın Lefkoşa'da eylem yapacağını duyurdu.

Konuyla ilgili açıklamada, "Sanayi bölgesi dülgeri, metalcisi, makinisti, kaportacısı, tornocusu, mobilyacısı, tamircisi, reklamcısı, matbaacısı, tesisatçısı, hurdacısı, elektrikçisi, üreticisi ve sanayicisi olarak yarın saat 18.00’de Atatürk Spor Salonu ışıklarında toplanıyoruz! Üretimden gelen gücümüzü gösteriyoruz!” denilerek, eyleme katılım çağrısı yapıldı.

Ezilen çalışan, esnaf, zanaatkâr ve üreticinin görmezden gelindiği kaydedilen açıklamada, zamların dur durak bilmediği, borçların birikmesine, iş yerlerinin kapanmasına, işsizliğin çoğalmasına seyirci kalındığını, tüm faturaların vatandaşa ödetildiği savunuldu.

Esnaf ve zanaatkarın işini, mesleğini yapamayacak duruma düşüldüğüne işaret edilerek, "Birileri ezilirken, birilerinin sefa sürmesi nerelerde görüldü? Bu vicdansızlık neden? Biri yer biri bakar, kıyamet ondan kopar. Bu gidişe dur demek bize bağlı! İsyanımız büyüyerek devam edecek" denildi.

Son Güncelleme: 15.06.2022 20:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52