banner31
banner6

EVKAF’ın destekleriyle “Birlikte Olalım Farkına Varalım” projesi tamamlanıyor

EVKAF'ın ana sponsorluğunda Yeşilyurt Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu tarafından özel eğitim ve özel gereksinimli bireylerle ilgili farkındalık amacıyla oluşturulan, Güzelyurt İyilik Gönüllüleri’nin destekleriyle devam eden “Birlikte Olalım Farkına Varalım” projesi tamamlanıyor.

22 Aralık 2022 Perşembe 16:39
17 Okunma
EVKAF’ın destekleriyle “Birlikte Olalım Farkına Varalım” projesi tamamlanıyor

Kıbrıs Vakıflar İdaresi ana sponsorluğunda Yeşilyurt Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu tarafından özel eğitim ve özel gereksinimli bireylerle ilgili farkındalık amacıyla oluşturulan, Güzelyurt İyilik Gönüllüleri’nin destekleriyle devam eden “Birlikte Olalım Farkına Varalım” projesi 22 Aralık’ta tamamlanıyor.

Güzelyurt ve Lefke bölgesinde faaliyet gösteren 22 okulun katılımıyla gerçekleştirilen bu çalışma ile tüm öğrenci grupları bir araya getirilmiş, birlikte ortak çalışmalar düzenlenmesine imkan tanınmıştır. Gerçekleştirilen tüm bu çalışmalar sırasında tüm çocukların birlik ve uyum içerisinde davranış sergilemeleri de bu farkındalık çalışmasını tamamlayan önemli parçalardan birisidir.

Farkındalığın önemini anlatan her türlü çalışmanın yanında olunacağı Kıbrıs Vakıflar İdaresi tarafından ifade edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52