banner31
banner6

“Ezilen İnsanların Sesi Olacağım”

07 Ocak 2022 Cuma 16:57
34 Okunma
“Ezilen İnsanların Sesi Olacağım”

Cumhuriyetçi Türk Partisi İskele Milletvekili Adayı Suphi Coşkun “ezilen insanların sesi olacağım” dedi.
İki dönemin ardından Belediye Başkanlığı görevini bırakarak neden Milletvekili adayı olduğunu anlatan Cumhuriyetçi Türk Partisi İskele Milletvekili Adayı Suphi Coşkun, “7 ay sonra yapılacak olan Belediye seçimlerinde kazanma oranım %85’ti ama buna rağmen ben Belediyede gösterdiğim başarıyı ülkemin genelinde de göstermek arzusu ile bu yola çıktım. Dipkarpaz’da halkımı belirli yerlere getirdiğimi düşünüyorum ve ülkenin çok zor günlerden geçmekte olduğunu, gidişatın kötüye doğru gittiğini görüyorum. Ülkede yapılan siyaseti verimli bulmuyorum bu sıkıntıları çözeceğime inanıyorum. Bu nedenle aday oldum.” Açıklamasını yaptı. 
“İnsanlar evine ekmek götüremiyor”
Ekonomik olarak çok sıkıntılı bir süreçten geçildiğini ve vatandaşların evlerine ekmek götüremediğini söyleyen Coşkun, “Sürekli halkın içerisinde olan bir insan olarak evine ekmek götüremeyen insanları gördüğümde çok etkileniyorum. Bütün partiler el ele verirsek bu ülkeyi kurtarabiliriz.” Dedi. Coşkun, karamsar olunmaması gerektiğini ama UBP Hükümeti ile gidildiğinde bir yere varılamayacağının çok açık olduğunu belirtti. Coşkun, eğer birlikte çalışırsak turizmi canlandırabiliriz, ülkemiz sadece Lefkoşa ve Mağusa’dan ibaret değildir diğer bölgelerimize de turizm yatırımı yapabiliriz dedi. “Halkın içerisinde bulunduğu durumu yakından takip ediyorum ve 2022 yılına girdik hala elektriği kesilen insanlar var” diyen Coşkun, “Mecliste kendine çalışan insanlara karşı olacağım ve ezilen insanların sesi olmak istiyorum” diye ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52