banner31
banner6

Feci kazada bir kişi yoğun bakıma alındı!

14 Mayıs 2022 Cumartesi 12:13
272 Okunma
Feci kazada bir kişi yoğun bakıma alındı!

Polisten kazayla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

13.05. 2022 tarihinde, saat 22:00 sıralarında, Lefkoşa'da Sanayi 2. Caddesi üzerinde, Hüseyin AKKUŞ (E-37), yönetimindeki PP 849 plakalı motosiklet ile güney  istikametine doğru seyrettiği sırada Yar Plus isimli iş yeri önlerine geldiğinde dikkatsizliği sonucu o esnada yolun sağ kısmından sol kısmına doğru 90 mlgr alkollü içki tesiri altında yolu yaya olarak geçmekte olan Ümit ANUK (E-49)’a çarpmıştır. Çarpmanın etkisi ile sola doğru savrulan PP 849 plakalı motosiklet yolun sol kısmında kaldırım üzerinde park halinde bulunan DT 723 plakalı araca çarpıp durmuştur.


Kazada yaralanan yaya Ümit ANUK kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından yoğun bakım servisinde müşahede altına alınmıştır. Motosiklet sürücüsü Hüseyin AKKUŞ tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52