banner31
banner6

Fuat Oktay: 49 bin 589 kişi hayatını kaybetti

18 Mart 2023 Cumartesi 21:55
17 Okunma
Fuat Oktay: 49 bin 589 kişi hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 6 bin 807’si yabancı uyruklu olmak üzere 49 bin 589 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi

Oktay, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Yunus Sezer ile AFAD Koordinasyon Merkezi'nde, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

Fuat Oktay, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümü dolayısıyla tüm şehitler ve Kahramanmaraş merkezli depremler ile sel felaketlerinde hayatını kaybedenler için Allah'tan rahmet, yakınlarına ve millete başsağlığı ile sabır diledi.

Devletin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında, tüm afet alanlarında, bakanları, belediye başkanları, kamu kurumları ve STK'leriyle her türlü problemi gidermek için canla başla çalıştığını belirten Oktay, "Deprem felaketleri nedeniyle 6 bin 807'si yabancı uyruklu olmak üzere toplam 49 bin 589 vatandaşımızı kaybetmiş bulunmaktayız." diye konuştu

Son Güncelleme: 18.03.2023 21:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52