banner31
banner6

Fuat Oktay'a iftira! Veysel Filiz'in CHP'lilerle çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı

08 Aralık 2022 Perşembe 22:21
19 Okunma
Fuat Oktay'a iftira! Veysel Filiz'in CHP'lilerle çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı

TBMM Genel Kurulu'nda CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay arasında yaşanan fotoğraf tartışmasının arka planı ortaya çıktı.

Özkoç, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'ı uyuşturucu ticaretinden tutuklu olan Veysel Filiz'i korumakla suçlamıştı. Oktay ile Filiz, beraber çekildiği fotoğrafı göstermesi üzerine TBMM'de gerginlik yaşandı.

OKTAY: KENDİSİNİ HİÇ TANIMAM

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ise Veysel Filiz konusundaki soruya, "Ben ne gösterdiğiniz o resmin kim olduğunu anladım ne de o kendi aranızda, amigolarınız ile bağırmanızı anladım. Şimdi anlıyorum ki bir isim. Veysel Filiz mi, neydi? Filiz diye bir isim. Buradan açık ve net şekilde ifade ediyorum. Kamuya ve basına açık bir toplantıda, kalabalıkta bir fotoğraf çektirmiş. Bir, kendisini hiç tanımam. Ne öncesinde ne sonrasında kendisiyle hiçbir irtibatım, herhangi bir konuyla olmamıştır. O fotoğraflara da ben bakarım. İşlediği veya karıştığı, kamuya ve basına açık olan bir yerde bir fotoğraf çektiriyor ve birisi size merhaba diyor. Ne öncesinde ne sonrasında tanırım. Kendisiyle öncesinde de sonrasında da hiçbir irtibatım olmamıştır. İşlediği veya karıştığı hiçbir suç veya mahkemeye, tutuklanmasıyla ilgili hiçbir makam, mevki ve şahsı aramam, asla irtibat kurmam söz konusu olmamıştır, olamaz ve bundan sonra da söz konusu olamayacağını buradan net şekilde ifade ederim." yanıtını verdi.

MUHALİF BASIN YALANI YAYDI

Muhalefete yakınlığıyla bilinen medya organları da dezenformasyonu büyüterek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ı kamuoyuna hedef gösterdi. Sahte içeriklerle karaladı.

Son Güncelleme: 08.12.2022 22:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52