banner31
banner6

Gardiyanoğlu’ndan Hem Teşekkür Hem Seçim Açıklaması

03 Aralık 2022 Cumartesi 12:00
41 Okunma
Gardiyanoğlu’ndan Hem Teşekkür Hem Seçim Açıklaması

Ülkemizin tanınmış doktorlarından ve Demokrat Parti MYK Üyesi Remzi Gardiyanoğlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine devam edeceğini açıkladı.
Demokrat Parti Genel Başkanı Fikri Ataoğlu’na teşekkür eden Gardiyanoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi;
Değerli Demokrat Ailem daha aranıza katılalı 1 yıl gibi kısa bir süre olmasına rağmen, hepinizle bu sürede çok güzel anılar biriktirdim, dönem dönem keşkelerim olsada hep yola devam kararı aldım.
25 Kasım 2022 tarihinde toplanan Parti MYK'sı 1 yıldan beridir sürdürmekte olduğum Genel Başkan Yardımcılığı görevine beni yeniden atadı, bu vesile ile genel başkanımız Sayın Fikri Ataoğlu ve Parti MYK'mıza beni bu göreve yeniden layık gördükleri için teşekkür ederim. Yaklaşan yerel seçimlerin genelde tüm halkımıza özelde ise partimize hayırlı sonuçlar getirmesini canı gönülden temenni ederim. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52