banner31
banner6

Girne Belediye Başkanı Güngördü ve beraberindeki heyet, Kadın Sığınma Evi’ne ziyarette bulundu

25 Kasım 2021 Perşembe 18:17
107 Okunma
Girne Belediye Başkanı Güngördü ve beraberindeki heyet, Kadın Sığınma Evi’ne ziyarette bulundu

Yeni Kadın Sığınma Evi'nin hizmete açılacak olması ve 25 Kasım Kadına Karşı Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle yapılan ziyarette Güngördü'ye Müdür Muavini Naile Soyel ve Sosyal İşler Şube Amiri Misli Kadıoğlu eşlik etti.

Sığınma Evinde Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı  Mehmet Harmancı  tarafından karşılanan Güngördü, yeni sığınma evini dolaşarak bilgi aldı. Güngördü, Girne Belediyesi adına sığınma evine yorgan bağışında da bulundu.

Girne Belediye Başkanı Nida Güngördü, Avrupa Birliği desteğiyle Lefkoşa Türk Belediyesi'nin inşa ettiği Kadın Sığınma Evinin ülkede tek olduğunu ve tüm bölgelere hizmet verdiğini ifade ederek, bu konuda merkezi hükümet yanında yerel yönetimlerin de üzerine düşeni yapmasının görev olduğunu söyledi. Güngördü, gerek Girne Belediyesi gerekse Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını belirtti.

Bugün Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele günü ve sığınma evinin hizmete açılacak olmasının vesilesiyle yorgan bağışı yaptıklarını, binayı gezdiğini ifade eden Güngördü, modern ve çağdaş bir bina inşa edilmesinden dolayı da, Harmancı ve ekibini tebrik etti.

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü  ve personeline ziyaret ve yaptıkları katkı için teşekkür edip, memnuniyetini belirtti. Harmancı, işbirliklerinin sürmesini diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52