banner31
banner6

Gönyeli-Güzelyurt, Girne-Lefkoşa ve Kuzey Sahil Yolu’nda trafik çalışmaları yapılacak

05 Ekim 2022 Çarşamba 12:04
40 Okunma
Gönyeli-Güzelyurt, Girne-Lefkoşa ve Kuzey Sahil Yolu’nda trafik çalışmaları yapılacak

Karayolları Dairesi, Gönyeli-Güzelyurt, Girne-Lefkoşa ve  Kuzey Sahil Yolu’nda ay boyunca yol çizgi ve trafik levha yenileme çalışmaları yapılacağını açıkladı.

Karayolları Dairesi, Gönyeli-Güzelyurt, Girne-Lefkoşa ve  Kuzey Sahil Yolu’nda ay boyunca yol çizgi ve trafik levha yenileme çalışmalarını yapılacağını açıklayarak, sürücüleri dikkatli olmaları yönünde uyardı.

Karayolları Dairesi'nden verilen bilgiye göre, bugünden itibaren 1 Kasım’a kadar Güzelyurt-Lefkoşa ana yolunun, Güzelyurt Giriş Kavşağı ile Gönyeli Çemberi arasındaki güzergâhta; Kuzey Sahil Yolu’nun, Tatlısu Kavşağı- Balalan Ayrımı-Büyükkonuk-Çayırova Kavşağı arasındaki güzergâhta; 15 Ekim’e kadar da Girne-Lefkoşa ana yolunun, Girne Köprülü Kavşağı ile Gönyeli Çemberi arasındaki güzergâhta yol çizgi ve trafik levhası yenileme çalışması yapılacak. Sürücülerden yoldaki çalışmalara dikkat edilmesi istendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52