banner31
banner6
banner1

Güven Bengihan: Resmi Kabz Memurluğu ve Mukayyitlik Dairesi’nde greve gidiliyor!

Personel eksikliği giderilmediği için Resmi Kabz Memurluğu ve Mukayyitlik Dairesi’nde sendikalar yarın grev yapacak.

13 Ağustos 2025 Çarşamba 12:45
11 Okunma
Güven Bengihan: Resmi Kabz Memurluğu ve Mukayyitlik Dairesi’nde greve gidiliyor!

KTAMS, KAMU-İŞ ve KAMU-SEN, Resmi Kabz Memurluğu ve Mukayyitlik Dairesi’ndeki personel eksikliğinin giderilmesi için yaptıkları uyarılara rağmen herhangi bir adım atılmaması üzerine yarın (14 Ağustos) greve gidiyor.

Sendikalar, grev saat 08.00’de Daire’de başlayacağını ve saat 11.00’de Ekonomi ve Enerji Bakanlığı binası önünde basın açıklaması yapacaklarını duyurdu.

KTAMS Başkanı Güven Bengihan, açıklamasında personel eksikliğinin kurum işleyişini olumsuz etkilediğini belirterek, uyarılara rağmen çözüm üretilmemesinin grev kararı alınmasına yol açtığını ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
KTAMS
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52