banner31
banner6

Halkıma Hizmet İçin Adayım

14 Ekim 2021 Perşembe 06:57
159 Okunma
Halkıma Hizmet İçin Adayım

Ekim ayı sonunda yapılacak olan Ulusal Birlik Partisi kurultayı öncesi parti meclisi için adaylar belli olmaya başladı.

Pazarcılar Birliği Başkanı Yenal Garabli de yaptığı açıklamayla parti meclisine aday olduğunu duyurdu.

Ulusal Birlik Partisi’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin çimentosunu olduğunu vurgulayan Garabli UBP’de görev almanın kendi adına bir şeref olduğunu belirtti.

Garabli yaptığı açıklamada şöyle dedi;

Ulusal Birlik Partisi  demek tartışmasız KKTC demektir. Partimin her hangi bir organında görev almak benim için şeref ve onurdur.  30-31 Ekim'de yapılacak olan kurultayımızda parti meclisine Gazimağusa ilçesinden aday olduğumu belirtmek isterim. Sevgili ve değerli üyelerimizden tek ricam beni bu göreve layık görüp destek vermeleridir. Bu göreve layık olup seçilecek olan arkadaşlarıma da şimdiden başarılar dilerim.  Bu bağlamda geleneklerimle köklerimle bağlı olduğum partime, halkıma ve ülkeme hizmet etmek benim için en asil görevdir.

Son Güncelleme: 14.10.2021 09:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52