banner31
banner6

Hasipoğlu’ndan Atun’a: Kaptan seni oyundan çıkarmak istiyor!

20 Nisan 2022 Çarşamba 15:50
54 Okunma
Hasipoğlu’ndan Atun’a: Kaptan seni oyundan çıkarmak istiyor!

UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, Atun'a seslendi, 'oyunun kaptanı seni oyundan çıkarmak istiyor. Buna saygı gösterilmeli' dedi.

Hasipoğlu, Ses Kıbrıs-Gündem Kıbrıs yayınında konuştu. Gelinen aşamayı değerlendiren Hasipoğlu şunları söyledi:

Böyle bir durum olmasını istemezdik. İstenmeyen gelişmeler. UBP her zaman dim dik ayakta. Dün akşam da bunu gösterdi. Başbakan’a tam desteğimiz var. Tatar’ın vereceği karara göre biz de artık hareket edeceğiz. Hükümet oluşumuyla ilgili zaman kaybetmek istemiyoruz. Bu bir gerçek. Umarım en pratik şekilde bu kriz aşılır. Kaybedecek zaman yok.
Hükümetin istifası kabul edilirse, hükümeti kurma görevi tekrardan Sucuoğlu’na verilebilir. Eğer hükümet erken kurulabilirse kurulur ama yine de zaman kaybederiz.
Atun’un istifa etmemesi… ‘Olay özveri olayıdır”
Burada olay özveri olayıdır. Ben hiçbir zaman kriz yaratmak istemedim. Hep uzlaşıdan yana oldum. Siyaset uzlaşma sanatıdır. Ama bu benim düşüncem. Bu Başbakan’ın takdiri. Atayan da o görevden alan da o. Günün sonunda takımın kaptanı seni oyundan çıkarmak istiyorsa buna saygı gösterilmeli”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52