banner31
banner6

Haydi mitinge!

23 Aralık 2021 Perşembe 21:58
50 Okunma
Haydi mitinge!

Toplumcu Kurtuluş Partisi-Yeni Güçler (TKP) Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, dövizdeki yükselişi ve hayat pahalılığını protesto için Lefkoşa'da yarın (24 Aralık 2021) saat 18:00’de yapılacak olan mitinge herkesin katılarak ses vermesi gerektiğini söyledi.

      Dereboyu'nda Citroen ışıklarından başlayıp Pronto çemberine yapılacak olan yürüyüş ve mitinge tüm siyasi partiler, sendikalar, sivil toplum örgütleri ve halka katılım çağrısında bulunan Çakıcı, "Gün sesimizi yükseltmek ve bu haksızlıkları kabul etmediğimizi asla kabul etmeyeceğimizi ortaya koyma günüdür. Bu amaçla TL'nin çıkıp inmesini ve Hayat Pahalılığını protesto etmek amacıyla gelin hep birlikte olalım. Yarınlar artık bugündür ve bugün ayağa kalkma ve mücadele zamanıdır. Bütün halkımız geliniz hep birlikte kuklaları atalım, ekmeğimizi kurtaralım" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52