banner31
banner6

Hayır sever iş kadını Fisun Ülkü ve Sönmez Aydoğan’dan Karaoğlanoğlu ilkokuluna altın dokunuş.

17 Aralık 2021 Cuma 10:27
180 Okunma
Hayır sever iş kadını Fisun Ülkü ve Sönmez Aydoğan’dan Karaoğlanoğlu ilkokuluna altın dokunuş.

Hayır sever iş kadını Fisun Ülkü ve Sönmez Aydoğan’dan Karaoğlanoğlu ilkokuluna altın dokunuş.

Çocukluk yıllarının geçtiği Karaoğlanoğlu  ilkokuluna yolu düşen İş Kadını Fisun Ülkü ,okulun çevresinin bakımsız ve çocukların  oyun alanının toprak, çamur i̇çi̇nde olduğunu  gördüğünde çok hüzünlendiğini ve aradan geçen uzun yıllar sonra aynı manzara karşısında birşey yapma gereğini duyduğunu belirterek ,Karaoğlanoğlu ilkokuluna altın dokunuş ile çehresini değiştirmeyi başardıklarını söyledi.

Hayır Sever  iş kadını Fisun Ülkü,İlkokullu Karaoğlanoğlu ilkokulunda çok zor şartlarda okuduk.

Bir vesile ile okuduğum okula yine yolum düştü , Çocukların  oyun alanının bakımsız ve çamur i̇çi̇nde olduğunu gördüğünde  bu çocukların kaderi aynı olmaz diyerek  birşeyler yapma gereği duydum.

İş kadını Ülkü ,Hemen Karaoğlanoğlu ilk okulu yönetimi ve Girne’li iş insanları ile görüştüm.

Bana bu konuda herdaim destek veren Eşim Halil Ülkü ve İş kadını Sönmez Aydoğan’ın yakın destekleri ile okula neler yapabileceğimiz konusunda bir ön çalışma başlattık.

Okulun eksiklerinin ortaya çıkardıktan sonra ,Başta okulun geniş oyun alanının parke yapılması konusunda bir kaç inşaat firması ile görüşerek en uygun teklifi alcons i̇nşaat sahi̇bi̇ erel bey ve oğlu i̇zzet beyin mali̇yeti̇ne yapacağı sözünü aldıktan sonra  gerekli kaynağı bulmak için özelikle Girne bölgesinde ki hatırlı iş insanlarının kapısının çalarak herkesten  hasbel kader bir ucundan tutarak imece usulü ile Karaoğlanoğlu ilk okulu’nun eksikliklerini bir aylık kısa

bir sürede 300 bin Türk lirası bir maliyetler tamamlama fırsatı bulduk.

Eski Hali…..

Fisun Ülkü son olarakta , Ülkemizde herşeyi devletten beklememiz gerek, bizlerde bin bir zorluklar ile okuduk  ve bu günlere geldik.

Geçmişimizi hatırlamak ve bu günlerde sıkıntı da zorda olan tüm insanlarımıza kol kanat germemiz  gerekiyor.

Çünkü hayat paylaşınca güzel.

Ve unutmamak gerekir ki ”İyilik Bulaşıcıdır”

H. KARAOĞLANOĞLU İLKOKULU ÇEVRE DÜZENLEME İŞLERİNE KARAOĞLANOĞLU İLKOK KATKI VEREN ŞİRKET VE KİŞİLER NAKİT BAĞIŞ YAPANLARI 1. BAYAR PİSKOBULU .. 1. FİSUN ÜLKÜ 2. AHMET KUŞADALI.. 2. SÖNMEZ AYDOĞAN 3. ALCONS CONSTRUCTION LTD 4. ATOLL İNSAAT 5. SERHAN KOMBOS 6. ALİ PEKER 7. GEPAZ TİCARET 8. EUROCOAST CONSTRUCTION LTD 9. AHMET ÖZARKTÜRK 10. SİBA İMPORT EXPORT LTD 3. MEHMET KUŞADALI. 4. ŞEFİK TAPINÇ 5. DENİZ MEDİCAL 6. CANER OSHAN. 7. RAUF ÇORA 8. RACİ VEREN, 11. NATURE GARDEN 12. ÇOBAN TRADÍNG 13. KAMTEK (ALİ KAMACIOĞLU) 14. KIBRIS İNŞAAT 15. AHMET CEMİLOĞLU 9. ALTINBAŞ PETROL LTD . 10.KAR MARKET.ERCRIN 17. TEM PETROL 18. HALİL DUYGUN 12. FİKRET GENCER, FARUI 13.AYDOĞAN COM.. 19. MURAT FELEK 20. YAŞAR BÖREKCÍ 21. YELİZ KARAGÖZLÜ 22. EMİNAĞA GARDEN CENTER 14.MEK PET 15.FİSUN ÜLKÜ. 16.DİNDİ TİCARET LTD. . 17.TURK EKONOMİ BANKA TOPLAN

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52