banner31
banner6

"Hizmetler aksadı diye sendikalar mı suçlanacak?"

21 Eylül 2022 Çarşamba 13:22
13 Okunma
"Hizmetler aksadı diye sendikalar mı suçlanacak?"

Kamuda örgütlü sendikaların grev ve eylem başlatmasıyla ilgili açıklamayan Tufan Erhürman, eylem ve grevlerin sebebinin,"Hükümet"e mensup bakanlar tarafından verilen ve basına da yansıyan "Göç Yasası" ile ilgili sözlerin tutulması’ olduğunu söyledi.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, kamuda örgütlü 12 sendikanın grev ve eylem başlatmasıyla ilgili kişisel sosyal medya hesabı üzerinde açıklamalarda bulundu.


Erhürman, 12 sendikanın eyleme gitmesinin sebebinin "Hükümet"e mensup bakanlar tarafından verilen ve basına da yansıyan "Göç Yasası" ile ilgili sözlerin tutulması’ndan kaynaklı olduğunu ifade etti.

Erhürman’ın paylaşımı şöyle:

“12 sendika grev başlattı. Sebep? "Hükümet"e mensup bakanlar tarafından kendilerine verilen ve basına da yansıyan "Göç Yasası" ile ilgili sözlerin tutulmamış olması! Şimdi hizmetler aksadı diye sendikalar mı suçlanacak?

Sözünüzü tutmayacaksınız, grev yapan sendikalar suçlu olacak! Anayasa'yı bile bile ihlal edeceksiniz, Mahkeme'ye giden muhalefet suçlu olacak! Hukuka aykırı karar alacaksınız, aleyhinize karar veren mahkeme suçlu olacak! Siz bu yaptığınıza hala "ülkeyi yönetmek" mi diyorsunuz?!”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52