banner31
banner6

İngiltere'de 67 yaşındaki morg çalışanının 101 cesedi istismar ettiği ortaya çıktı

İngiltere'de bir hastanenin morgunda çalışan 67 yaşındaki David Fuller'ın 100'den fazla cesede cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı. İki kişiyi öldürdüğü belirlenen Fuller'ın Kıbrıs Türkü 24 yaşındaki Azra Kemal'in cansız bedenine de tecavüz ettiği öğrenildi. Mide bulandıran olay dünya gündemine otururken, Fuller'ın kurbanlarını istismar ettiği anları kayıt altına aldığı tespit edildi.

09 Aralık 2022 Cuma 22:25
78 Okunma
İngiltere'de 67 yaşındaki morg çalışanının 101 cesedi istismar ettiği ortaya çıktı

İngiltere'de yaşanan olay, dünyanın gündemine oturdu. 67 yaşındaki David Fuller isimli şahıs, 1987 yılında yaşları 20 ile 25 arasında değişen 2 kadına tecavüz edip öldürdü.

Kurbanları arasında Türk kızı da var! İngiltere'de 67 yaşındaki morg çalışanının 101 cesedi istismar ettiği ortaya çıktı

101CESEDE İSTİSMARDA BULUNMUŞ

Bir hastanenin morgunda işe başlayan Fuller'ın 2020 yılına kadar 101 cesede istismarda bulunduğu belirlendi. Fuller'ın kurbanları arasında 24 yaşında Kıbrıs Türk Azra Kemal'in de olduğu tespit edildi. Trafik kazasında hayatını kaybeden Azra'nın cansız bedeninin de tecavüze uğradığı ortaya çıktı.

Kurbanları arasında Türk kızı da var! İngiltere'de 67 yaşındaki morg çalışanının 101 cesedi istismar ettiği ortaya çıktı

İSTİSMAR ANLARINI KAYIT ALTINA ALDI

Öte yandan yapılan soruşturmada tüyler ürperten detaylara ulaşıldı. Fuller'ın kurbanlarına istismarda bulunduğu anları kayıt altına aldığı belirlenirken, evinde bulunan belleklerde 900 bine yakın dosya ele geçirildi. Fuller'ın internet arama geçmişinde 'tecavüz', 'işkence' ve 'ölüm' gibi sözcüklerin yer aldığı görüldü.

Son Güncelleme: 09.12.2022 22:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52