banner31
banner6

“İş huzuru varsa, çalışan mutlu, vatandaş memnun olur”

26 Ağustos 2022 Cuma 15:40
16 Okunma
“İş huzuru varsa, çalışan mutlu, vatandaş memnun olur”

Maliye Bakanı Alişan Şan, bakanlığa bağlı merkez daire ve kurumları ziyaret ederek, kendini, personelinden ayrı görmediğini, çalışanın mutluluğunu ve iş huzuruna önem verdiğini, birlikte ve dayanışma içerisinde hareket edildiği sürece başarının kaçınılmaz olduğunu, böyle bir performansla çalışıldığı sürece de vatandaşın beklentisinin giderilip, işlerinin zamanında çözümlenebileceğini söyledi. 

Şan; “İş huzuru varsa, çalışan mutlu, vatandaş memnun olur” dedi. 

Maliye Bakanı Alişan Şan, bakanlığa bağlı  daireleri ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.  Ziyarette Bakan  Şan’a, bakanlık bürokratları da eşlik etti. 

Personel ile bir araya gelen, fikirlerini dinleyen Maliye Bakanı Alişan Şan, dairelerle ilgili  bilgi alarak, verimli ve etkin çalışmaya yönelik tespit ve beklentilerini dile getirdi. 

Maliye Bakanlığı ve bakanlığa bağlı dairelerin, vatandaşın en çok temasta bulunduğu kamu kurumlarından olduğunu belirten Maliye Bakanı Şan, vatandaşının beklentisinin giderilmesi, işlerinin zamanında çözümlenmesi için, tüm personelin özverili etkin ve verimli hizmeti sağlamasının önemine dikkat çekti. 

‘Kendimi sizlerden ayrı görmüyorum’ diyen Bakan Şan, personelinin mutluluğunu ve iş huzuruna da önem verdiğini kaydederek, hep birlikte dayanışma içerisinde hareket edildiği sürece başarının kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Son Güncelleme: 26.08.2022 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52