banner31
banner6

İSİAS Hotel Müteahhit'inden Hesap Sorulacak!

13 Şubat 2023 Pazartesi 18:30
150 Okunma
İSİAS Hotel Müteahhit'inden Hesap Sorulacak!

"İSİAS OTEL MÜTEAHHİT'inden HESAP SORULACAK!" grubu üyelerinden avukat Fatma Nur Demirelişçi İSİAS OTELCİLİK için TCK 85/2 ve ilgili tüm maddeler gereğince BİLİNÇLİ TAKSİRLE ÖLDÜRME SUÇU'ndan Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığına şikayetçi oldu.

Avukat Fatma Nur Demirelişçi

Yaptığı şikayet Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığına [11454320342] İş Emir numarası ile kaydoldu

Açıklama şöyle:

Merhaba Arkadaşlar. Daha önce de belirtmiş olduğum üzere İÇİ YANAN TÜM KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ HALKI ADINA İSİAS OTELCİLİK’ le ilgili olarak suç duyurusunda bulunduğumu bildirir. Bahse konu suç duyurusunu evladını kaybeden anne babasını ablasını abisini kaybeden her bir vatandaşımız her bir kardeşimizin adına yaptığımı belirtirim.

Bu konuda çokça Mesajlar ve yorumlar aldım her birini dikkatlice okuyup her birinizin duygularına ve düşüncelerine tercüman olduğumu bilmenizi isterim.

Şahıslardan TCK 85/2 ve ilgili tüm maddeler gereğince BİLİNÇLİ TAKSİRLE ÖLDÜRME SUÇUndan şikayetçi olduğumuzu belirtmek isterim.

Yaptığımız şikayet Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığına [11454320342] İş Emir numarası İLE kaydolmuştur.

Taleplerimiz;

1- Şahıslar hakkında kamu davası açılması

2- Deprem bölgesinden enkaz kaldırılmadan numune alınarak dosyaya delil olarak alınması

3- Şüphelilerin Adli kontrol tedbirlerinden olan tutuklama tedbirinin uygulanması

4-Yurt dışına çıkış yasağı koyulması

5- Yurt içi ve yurt dışında bulunan tüm banka hesaplarına bloke koyulması

Şeklindedir.

Tüm Halkımız adına konunun yakın takipçisi olacağımı ve sonuna kadar KKTC halkı olarak hesap sormak İçin birlik olup birlikte suçluların cezalarını çekmeleri için çalışacağımızı ve sonunda başaracağımızı bilmenizi istiyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52