banner31
banner6

İskele ve Köyleri Tek Ses, Tek Yürek!

24 Aralık 2022 Cumartesi 13:26
11 Okunma
İskele ve Köyleri Tek Ses, Tek Yürek!

Girdiği seçimlerde halkın güvenini kazanarak, oylarını artırmayı başaran İskele Belediye Başkanı/UBP İskele Belediye Başkan Adayı Hasan Sadıkoğlu, 25 Aralık’ta gerçekleşecek Yerel Yönetimler Seçimlerinde de başarısına başarı katmaya hazırlanıyor. Resmi propaganda sürecinin başladığı 5 Aralık’ta başlattığı İskele Belediyesi’ne bağlı köy ziyaretlerini 20 Aralık gecesi sonlandıran Hasan Sadıkoğlu, her bir köy ziyaretinde coşkuyla, sevgiyle, heyecanla karşılandı. Anne kucağındaki bebekten çocuğuna, kadınından erkeğine, gencinden yaşlısına herkesle her zaman kucaklaşmayı başaran, onların sevgisine ve güvenine layık olmak için var gücüyle çalışan İskele Belediye Başkanı/UBP İskele Belediye Başkan Adayı Hasan Sadıkoğlu, yeni dönem için de iddialı. İskele ve 21 köyü, Hasan Sadıkoğlu için, İskele’nin daha da gelişmesi, yükselişini devam ettirmesi için tek ses, tek yürek oldu. Gittiği her köyde, köy sakinleriyle buluşan Başkan Sadıkoğlu’na halk, yeni dönemde de görevi emanet ettiğini güçlü bir mesajla verdi.

İSKELE’DE HALK ‘GÖNÜLDEN HİZMETE’ DEVAM DEDİ

Hizmet gönül işidir diyerek belediyeciliği farklı bir boyuta taşıyan, sunduğu hizmetler, yaptığı insan odaklı projelerle, insanların güvenini kazanan Başkan Sadıkoğlu, ‘Sevdam İskele’ dediği, doğup büyüdüğü, kök saldığı topraklara, halkından aldığı güçlü destekle gönülden hizmet etmeye yeni dönemde de sürdürecek. Lakin İskele’de halk, İskele’yi 21 köyüyle ülkenin yükselen yıldızı yapmak için 8 yıldır canla başla çalışan ve bunu başaran Hasan Sadıkoğlu ile yürüyecek yolumuz var diyerek ‘gönülden hizmete’ devam kararı aldı.

HASAN SADIKOĞLU, HERKESİN YANINDA!

Dünyaya gözlerini yeni açan bebeklerin, annelerin, babaların, okul çağındaki çocukların, gençlerin, ev ekonomisine katkıda bulunmak için canını dişine katan kadınların, sağlam kafa sağlam vücutta bulunur diyen sporcuların, özel çocukların, özel gereksinimli güzel yüreklerin, yaşlıların, her daim ve her ne şartta yanında olan, İskele Belediyesi’nin hizmet yelpazesini de bu doğrultuda genişleterek ‘hizmet gönül işidir’ prensibiyle hizmetini gönülden yapan Hasan Sadıkoğlu’na halkın güveni tam.

SEVDAMIZ DA GAYEMİZ DE AYNI!

İskele’ye gönülden hizmet etmeye devam diyerek bütün emeklerinin İskele’ye değer olduğunu İskele ve 21 köyüyle paylaşan Hasan Sadıkoğlu, sevdalarının da gayelerinin de aynı olduğunu yüreklerin de İskele için çarptığını her fırsatta dile getirdi.

SADIKOĞLU, İSKELE VE 21 KÖYDE COŞKU VE HEYECANLA KARŞILANDI

İskele Belediye Başkanı/UBP İskele Belediye Başkan Adayı Hasan Sadıkoğlu, 5 Aralık’ta başlayan resmi propaganda süreciyle birlikte 12 Aralık’ta ilk ziyaretini İskele Belediyesi’ne yeni bağlanan Mersinlik, Kaplıca ve Kilitkaya’ya gerçekleştiren Hasan Sadıkoğlu, burada büyük bir coşkuyla karşılandı.  Başkan Sadıkoğlu sırasıyla Tuzluca, Kalecik, Boğaz, Boğaztepe, Kurtuluş, Ergazi, Turnalar, Yarköy, Sınırüstü, Aygün, Kuzucuk, Ötüken, Topçuköy, Ardahan, Ağıllar, Altınova ve Boğaziçi Köylerini ziyaret etti. Beraberindeki UBP’li ve DP’li meclis üyesi adaylarıyla köyleri karış karış ziyaret eden Sadıkoğlu, ‘en büyük başkan, bizim başkan’ sloganlarıyla karşılandı. Gittiği her köyde şahsı için yakılan Zafer Ateşi yalnızca bulunduğu köyü değil İskele’yi de aydınlattı.

Başkan Sadıkoğlu ziyaretlerini, İskele’de de sürdürdü. Her daim fikir alışverişinde bulunduğu esnafı ve Cuma Pazarı esnafını ziyaret eden Başkan Sadıkoğlu, alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

İskele Belediyesi sınırlarındaki okulları ziyaret eden, öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden Sadıkoğlu, yeni dönemde okullara maddi ve manevi desteklerinin artarak devam edeceğinin mesajını verdi.

26 ARALIK SABAHININ KAZANANI İSKELE OLACAK

5 Aralık itibariyle, geri sayımın başladığı 25 Aralık’ta gerçekleşecek seçimler için gittiği köylerde ve katıldığı TV Programlarında İskele’nin öncelikli sorunlarını ortadan kaldıracak projelerini kamuoyuyla paylaşan Hasan Sadıkoğlu, her fırsatta 26 Aralık sabahına zaferle uyanacaklarını kazananın ise İskele olacağını ifade etti.

Son Güncelleme: 24.12.2022 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52