banner31
banner6

Kabinede disiplin sorunu saraylık oldu!

19 Nisan 2022 Salı 14:10
22 Okunma
Kabinede disiplin sorunu saraylık oldu!

Uzun süredir Başbakan Faiz Sucuoğlu ve kabinesinde yer alan Maliye Bakanı Sunat Atun arasındaki gerginlik Cumhuriyet Meclisi’ne taşınınca Sucuoğlu harekete geçti.

Başbakan Faiz Sucuoğlu ve hükümet ortağı YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı kabine değişikliği için Cumhurbaşkanlığı’na gitti. 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile Sucuoğlu ve Arıklı arasında geçen diyalog basına yansımasa da, Gündem Kıbrıs’ın güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre, Sucuoğlu Atun’un görevden alınmasını talep etti. 

Uzun süredir kabinede “Disiplin” sorunu yaratan Atun’u Tatar’ın koruyup korumayacağı merak ediliyor. Alınan bilgiye göre son dönemlerde toplumun tüm kesimlerinden tepki çeken zamların altında imzası olan Atun ile ilgili Cumhurbaşkanı Tatar arabuluculuk rolünü üstendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52